20 Gusht 2018, 15:46

From 4 years of marry, the Albanian rapper pleases with the statement for the woman: I hate you

Prej 4 vitesh të martuar, reperi shqiptar shokon me deklaratën për gruan: Të urrej

XING

Prej 4 vitesh të martuar, reperi shqiptar shokon me deklaratën

Reperi shqiptar i hitit "I re pishmon", Lyrical Son është jo vetëm shumë i suksesshëm në karrierë me këngë që kanë arritur miliona klikime e që i pëlqejnë të gjithë, por gjithashtu ai ka edhe një familje të shëndetshme.

Prej 4 vitesh të martuar, reperi shqiptar shokon me deklaratën

Prej 4 vitesh, Lyrical Son është i martuar dhe ka një vajzë të vogël, 2 vjeçe.

Prej 4 vitesh të martuar, reperi shqiptar shokon me deklaratën

Sot reperi dhe bashkëshortja e tij festojnë përvjetorin e martesës, por Lyrical ka habitur me dedikimin.

Prej 4 vitesh të martuar, reperi shqiptar shokon me deklaratën

"Sinqerisht të dua, por ndonjëherë mendoj se duhet të të urrej sepse je më e mirë se unë. Gëzuar 4 vjetorin e martesës", shkruan Lyrical Son.

Prej 4 vitesh të martuar, reperi shqiptar shokon me deklaratën

Prej 4 vitesh të martuar, reperi shqiptar shokon me deklaratën