11 Gusht 2018, 16:46

From Greece to India: The massacre in Vlora invades foreign media, see what they write

Nga Greqia në Indi: Masakra në Vlorë pushton mediat e huaja, shihni ç'shkruajnë

XING

Nga Greqia në Indi: Masakra në Vlorë pushton mediat e huaja,

Masakra e ndodhur dje në fshatin Resulaj të Selenicës në Vlorë ku Ridvan Zykaj, 24 vjeç la të vdekur 8 persona, ka pushtuar edhe mediat e huaja.

 Nga Greqia në Indi: Masakra në Vlorë pushton mediat e huaja,

"Shqipëri, shuhet familja me kallashnikov: tetë të vdekur", shkruan në titull italiania "Tgcom" e cila nuk është e vetmja media italiane që ka shkruar në vazhdimësi mbi ngjarjen. 

Nga Greqia në Indi: Masakra në Vlorë pushton mediat e huaja,

Mediat greke në titull theksojnë se 24-vjeçari ka vrarë 8 familjarët e tij, mes tyre dy fëmijë.

Nga Greqia në Indi: Masakra në Vlorë pushton mediat e huaja,

Australiania "Abc News" dhe portali indian "Indian Express", shkruajnë për arratisjen e vrasësit dhe kërkimin nga policia.

Burimi: Panorama

Nga Greqia në Indi: Masakra në Vlorë pushton mediat e huaja,

Nga Greqia në Indi: Masakra në Vlorë pushton mediat e huaja,