31 Janar 2022, 12:57

From rivals, Angel and Donald end up in the suite together

Nga rivalë, Einxhel dhe Donaldi përfundojnë në suitë bashkë

XING

Nga rivalë, Einxhel dhe Donaldi përfundojnë në suitë

Einxhel dhe Donaldi nuk i kishin marrëdhëniet aspak të mira dhe debatet mes tyre e ofendimet nuk kanë munguar në disa prime. Por që kur Einxhel lëndoi krahun, të dy janë afruar më shumë dhe i kanë lënë pas mëritë.

Nga rivalë, Einxhel dhe Donaldi përfundojnë në suitë

Madje Donaldi është kujdesur më shumë se të gjithë për Einxhelin duke qëndruar dhe natën zgjuar për të.

Nga rivalë, Einxhel dhe Donaldi përfundojnë në suitë

Nga rivalë që ishin, ata kanë përfunduar bashkë në suitë, ku Donaldi e ka shoqëruar Einxhelin për tu kujdesur për të, veprim i cili është vlerësuar shumë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)