14 Gusht 2019, 10:03

From stone and full of flowers, views of Sonila Mecho's villa

Prej guri dhe plot me lule, pamjet nga vila e Sonila Meços

XING

Prej guri dhe plot me lule, pamjet nga vila e Sonila Meços

Moderatorja shumë e dashur për publikun, Sonila Meço po i kalon pushimet në Dardhë të Korçës me bashkëshortin dhe vajzën. Atje Sonila po pushon në vilën e saj që ndodhet mes gjelbërimit.

Prej guri dhe plot me lule, pamjet nga vila e Sonila Meços

Së fundmi moderatorja ka postuar disa foto nga vila dy katëshe që të dhuron një pamje mahnitëse, e ndërtuar e gjitha prej guri dhe me një oborr plot me lule.

Prej guri dhe plot me lule, pamjet nga vila e Sonila Meços

"Të 'ushqesh' një kopësht me lule nis me duart në pleh, por përfundon duke ushqyer shpirtin. Në shtëpizën tonë jemi të gjithë kopshtarë", shkruan Sonila krah fotove të publikuara.

Prej guri dhe plot me lule, pamjet nga vila e Sonila Meços

Prej guri dhe plot me lule, pamjet nga vila e Sonila Meços

Prej guri dhe plot me lule, pamjet nga vila e Sonila Meços

Prej guri dhe plot me lule, pamjet nga vila e Sonila Meços

Prej guri dhe plot me lule, pamjet nga vila e Sonila Meços

Prej guri dhe plot me lule, pamjet nga vila e Sonila Meços

Prej guri dhe plot me lule, pamjet nga vila e Sonila Meços

Prej guri dhe plot me lule, pamjet nga vila e Sonila Meços

Prej guri dhe plot me lule, pamjet nga vila e Sonila Meços

Prej guri dhe plot me lule, pamjet nga vila e Sonila Meços

Prej guri dhe plot me lule, pamjet nga vila e Sonila Meços