4 Prill 2022, 17:06

From the boy's name to natural or cesarean birth, Dojna Mema answers

Nga emri i djalit tek lindja natyrale ose çezariane, përgjigjet Dojna Mema

XING

Nga emri i djalit tek lindja natyrale ose çezariane, përgjigjet

Dojna Mema ka realizuar një intervistë virtuale me ndjekësit në Instagram ku ka folur rreth pritjes së ëmbël. Dojna ka treguar se ka vendosur të lind në mënyrë natyrale. 

Nga emri i djalit tek lindja natyrale ose çezariane, përgjigjet

E pyetur për emrin që do i vendosë të birit dhe nëse do ketë lidhje me babain e saj të ndjerë, Dojna është përgjigjur: 

“Babit nuk i ka pëlqyer asnjëherë emri i tij prandaj jam e sigurt 100% se nuk do donte ai i pari. Unë dhe Vlashenti i kemi humbur baballarët në një vit diferencë nga njëri-tjetri por nuk do donim që emri i çunit të lidhej as me babin tim as me tijin. Ai do të rritet me historinë e gjyshërve të tij, e do të dijë gjithçka për ta, por nuk ka përse të mbajë mbi supe peshën e emrit te tyre sepse ka identitetin e tij. Yë paktën ne e mendojmë kështu”.

Nga emri i djalit tek lindja natyrale ose çezariane, përgjigjet

E pyetur se si e mori vesh që ishte shtatzënë, Dojna u përgjigj: Siç e marrin vesh të gjithë me një test.

Nga emri i djalit tek lindja natyrale ose çezariane, përgjigjet

Shumë mund të pyesin nëse ajo do jetë më pjesë e ekranit dhe përgjigja është PO. “Sigurisht që do të jem pjesë e ekranit sepse profesioni imi parë mbetet prezantuese pavarësisht se jam angazhuar edhe në fusha të tjera. Megjithatë, duke qenë se kjo është shtatzënia ime e parë kam zgjedhur që këtë periudhë ta shijojë sa më shumë duke u kujdesur për vete dhe për bebin", tha Dojna. 

Nga emri i djalit tek lindja natyrale ose çezariane, përgjigjet

Kujtojmë që pak ditë më parë Dojna dhe Vlashenti e kurorëzuan dashurinë e tyre në martesë.

Nga emri i djalit tek lindja natyrale ose çezariane, përgjigjet

Nga emri i djalit tek lindja natyrale ose çezariane, përgjigjet

Nga emri i djalit tek lindja natyrale ose çezariane, përgjigjet

Nga emri i djalit tek lindja natyrale ose çezariane, përgjigjet