23 Janar 2022, 18:42

From the gift worth 1500 euros to the nude photo set, Ana Kauri returns

Nga dhurata me vlerë 1500 euro tek seti fotografik nudo, rikthehet Ana Kauri

XING

Nga dhurata me vlerë 1500 euro tek seti fotografik nudo, rikthehet Ana

Ana Kauri u rikthye sot në ekran e ftuar në “E diell” në rubrikën “Hëna dhe dielli”. Ajo tregoi historinë e sikletshme gjatë adoleshencës, kur donte të qëndronte në internet më shumë se sa e lejonin prindërit.

Nga dhurata me vlerë 1500 euro tek seti fotografik nudo, rikthehet Ana

Më pas Ana zbuloi dhuratën më të shtrenjtë që i ka bërë i dashuri aktual që është një varëse me vlerë 1500 euro.

Nga dhurata me vlerë 1500 euro tek seti fotografik nudo, rikthehet Ana

Ana Kauri: Kam qenë në shkollë të mesme dhe mami në atë kohë nuk më linte më shumë se 30 minuta përpara kompjuterit. Kur shkonte në punë, e fshihte aparatin e internetit. Unë e kisha zbuluar se ku e linte dhe sa herë që ikte, e vendosja dhe rrija në kompjuter. Një ditë ka ardhur nga puna më shpejt dhe nga nxitimi për të fshehur aparatin, jam rrëzuar shumë keq dhe sot e kësaj dite kam akoma një shenjë.

Nga dhurata me vlerë 1500 euro tek seti fotografik nudo, rikthehet Ana

Ndër të tjera, Ana tregoi se do të realizonte një set fotografik nudo nëse pagesa do të shkonte për një kauzë bamirësie tek e cila beson shumë.

Nga dhurata me vlerë 1500 euro tek seti fotografik nudo, rikthehet Ana

Nga dhurata me vlerë 1500 euro tek seti fotografik nudo, rikthehet Ana

Nga dhurata me vlerë 1500 euro tek seti fotografik nudo, rikthehet Ana