24 Janar 2022, 22:11

From the strangest place where they made love to the plans for baby 2, Jonida talks about her relationship with Besnik

Nga vendi më i çuditshëm ku kanë bërë dashuri tek planet për bebin 2, Jonida flet për marrëdhënien me Besnikun

XING

Nga vendi më i çuditshëm ku kanë bërë dashuri

E ftuar në "Abc e Pasdites", Jonida Vokshi rrëfeu disa copëza nga jeta e saj jashtë ekranit. Gjatë intervistës me Ermal Peçin, aktorja tha se bashkëshorti i saj Besniku është natyre romantike, e madje ata janë ende në muajin e mjaltit.

Nga vendi më i çuditshëm ku kanë bërë dashuri

Jonida tregoi se kënga “Tennessee Whiskey”, e lidhte direkt më Besnikun. Ky i fundit në fillimet e njohjes i dërgonte mesazhe romantike me vargjet e këngës. Këngë e cila u bë lajtmotiv për çiftin duke qenë edhe kënga e vallëzimit të parë të dasmës.

Nga vendi më i çuditshëm ku kanë bërë dashuri

“Ka një tekst nuk do thosha tekst, ka një poezi shumë të bukur, përveç muzikës. Copëza nga teksti mi ka pas treguar Besniku me mesazhe, unë ende s’e kisha dëgjuar këtë këngë. Dhe thosha si shkruan kaq bukur ky, mirë shqip dhe anglisht, derisa Besniku më prezanton më këtë këngë. Në këtë rast nuk ka qenë aq romatik se e ka pas kopjuar, dhe unë mendoja ashtu, por Besniku me vërtet shkruan shumë bukur”.

Nga vendi më i çuditshëm ku kanë bërë dashuri

Shtatzaninë e parë Jonida e ka kaluar shumë qetë dhe ka qenë shumë pozitive, por shprehet se ende është shpejt për një fëmijë të dytë. “Pikërisht ngaqë e kam marrë me kaq shumë qejf të presim dhe pak. Por nuk i dihet”.

Nga vendi më i çuditshëm ku kanë bërë dashuri

Duke qenë se janë një çift romantik dhe ashtu sikurse dhe Jonida u shpreh janë ende në muajin e mjaltit, moderatori e pyeti nëse ka pasur ndonjë vend të çuditshëm ku kanë bërë dashuri. Jonida tha se janë disa vende por do i mbante sekret.

Nga vendi më i çuditshëm ku kanë bërë dashuri

Nga vendi më i çuditshëm ku kanë bërë dashuri

Nga vendi më i çuditshëm ku kanë bërë dashuri

Nga vendi më i çuditshëm ku kanë bërë dashuri