18 Qershor 2023, 14:04

From Xhemi Shehu to Ylli Limani, this is how the VIP guests dressed at Arbana and Eduarti's wedding

Nga Xhemi Shehu te Ylli Limani, ja si u veshën të ftuarit VIP në dasmën e Arbanës dhe Eduartit

XING

Nga Xhemi Shehu te Ylli Limani, ja si u veshën të ftuarit VIP në

Ditën e djeshme Arbana dhe Eduarti kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë në Toskana të Italisë. Ende nuk kemi parë foto të çiftit sepse dyshja iu kanë kërkuar të ftuarve të mos publikojnë foto dhe video në rrjete sociale.

Megjithatë, nëse jeni të interesuar, më poshtë mund të shikoni se si janë veshur (disa) nga VIP-at e ftuar:

Nga Xhemi Shehu te Ylli Limani, ja si u veshën të ftuarit VIP në

Nga Xhemi Shehu te Ylli Limani, ja si u veshën të ftuarit VIP në

Nga Xhemi Shehu te Ylli Limani, ja si u veshën të ftuarit VIP në

Nga Xhemi Shehu te Ylli Limani, ja si u veshën të ftuarit VIP në

Nga Xhemi Shehu te Ylli Limani, ja si u veshën të ftuarit VIP në

Nga Xhemi Shehu te Ylli Limani, ja si u veshën të ftuarit VIP në

Nga Xhemi Shehu te Ylli Limani, ja si u veshën të ftuarit VIP në

Nga Xhemi Shehu te Ylli Limani, ja si u veshën të ftuarit VIP në