4 Gusht 2019, 23:58

Gashi for the well known Albanian moderator: He interviewed me when I was nobody

Gashi për moderatorin e njohur shqiptar: Më intervistoi kur isha askushi

XING

Gashi për moderatorin e njohur shqiptar: Më intervistoi kur isha

Reperi shqiptar me famë botërore, Gashi i ftuar mbrëmë në Sunny Hill Festival, mes shumë personazheve të famshëm veçoi moderatorin e njohur Alaudin Hamiti.

Gashi për moderatorin e njohur shqiptar: Më intervistoi kur isha

Ky i fundit tetë vite më parë e ka intervistuar Gashin kur ai ishte një emër i panjohur e këtë reperi nuk e harron.

Gashi për moderatorin e njohur shqiptar: Më intervistoi kur isha

"Në 2011-tën, ky ishte i pari nga Kosova që erdhi në Neë York për të më intervistuar kur unë isha askushi dhe do ta kujtoj gjithmonë këtë detaj gjithmonë. Tashmë kur thonë e kemi Gashin në emision, nuk është hera e parë. Me këtë Alaudinin ishte hera e parë", u shpreh Gashi.

Gashi për moderatorin e njohur shqiptar: Më intervistoi kur isha

Gashi për moderatorin e njohur shqiptar: Më intervistoi kur isha

Gashi për moderatorin e njohur shqiptar: Më intervistoi kur isha

Gashi për moderatorin e njohur shqiptar: Më intervistoi kur isha

Gashi për moderatorin e njohur shqiptar: Më intervistoi kur isha

Gashi për moderatorin e njohur shqiptar: Më intervistoi kur isha