21 Janar 2022, 21:23

Gave Trixa information from outside, 'Big Brother' condemns Arber

I dha Trixës informacione nga jashtë, 'Vëllai i madh' dënon Arbrin

XING

I dha Trixës informacione nga jashtë, 'Vëllai i madh'

Gjatë një bisede me Beatrixën, e cila ndodhet në nominim, Arbri i tha se ajo është më e rrezikuara për të dalë. Kjo bisedë bëri që Trixa të frikësohej për atë çfarë e priste jashtë.

I dha Trixës informacione nga jashtë, 'Vëllai i madh'

Ajo u shfaq duke qarë në dhomën e rrëfimit e duke shprehur frikën se do të dalë mbrëmjen e sotme.

I dha Trixës informacione nga jashtë, 'Vëllai i madh'

Arbana i komunikoi Arbrit se "Vëllai i madh" ka dalë në përfundimin se ai i ka dhënë informacione Trixës në bisedën mes tyre, por ai u shpreh se nuk e ka bërë aspak qëllimisht dhe ka dhënë mendimin e tij e jo të publikut.

I dha Trixës informacione nga jashtë, 'Vëllai i madh'

Arbri u dënua me heqje të së drejtës për të nominuar mbrëmjen e sotme.

I dha Trixës informacione nga jashtë, 'Vëllai i madh'

I dha Trixës informacione nga jashtë, 'Vëllai i madh'

I dha Trixës informacione nga jashtë, 'Vëllai i madh'

I dha Trixës informacione nga jashtë, 'Vëllai i madh'

I dha Trixës informacione nga jashtë, 'Vëllai i madh'