20 Gusht 2018, 11:58

Gay gay, Top Channel presenter concludes celibacy with a man

Martesë gay, prezantuesi i Top Channel i jep fund beqarisë me një mashkull

XING

Martesë gay, prezantuesi i Top Channel i jep fund beqarisë me një

Me siguri të gjithë e kujtoni edicionin e fundit të “Top Select”, emisioni i muzikës i prezantuar nga katër të rinj. Kiara Tito, Ardit Murataj, Liesa Haxhiasllani dhe Mishel Rrena shoqëruan çdo pasdite publikun shqiptar duke i njohur me të rejat më të fundit të muzikës dhe duke mbajtur diskutime interesante me njëri-tjetrin gjatë minutave të transmetimit.

Martesë gay, prezantuesi i Top Channel i jep fund beqarisë me një

Pas përfundimit të programit, secili prej prezantuesve mori drejtimin e tij në media apo diku tjetër dhe dy djemtë janë shfaqur më pak se vajzat në ekran. Xing.al ka zbuluar se njëri prej tyre, Mishel Rrena është larguar së fundmi nga Shqipëria dhe ka nisur një jetë të re jashtë vendit.

Martesë gay, prezantuesi i Top Channel i jep fund beqarisë me një

Ai ka pranuar hapur prirjen e tij seksuale dhe është martuar me një mashkull, me të cilin ka publikuar herë pas here foto në profilin e tij në Instagram. Më poshtë mund të shihni foto nga ceremonia e tyre martesore, të cilën e kanë mbajtur në Londër.

Martesë gay, prezantuesi i Top Channel i jep fund beqarisë me një

Martesë gay, prezantuesi i Top Channel i jep fund beqarisë me një

Martesë gay, prezantuesi i Top Channel i jep fund beqarisë me një

Martesë gay, prezantuesi i Top Channel i jep fund beqarisë me një

Martesë gay, prezantuesi i Top Channel i jep fund beqarisë me një