5 Gusht 2019, 16:36

Genc Prelvukaj is filmed with another female, Eni Koci reacts

Genc Prelvukaj filmohet me një femër tjetër, reagon Eni Koçi

XING

Genc Prelvukaj filmohet me një femër tjetër, reagon Eni

Genc Prevlukaj, një ndër reperët më të njohur shqiptar, ka publikuar këtë të hënë këngën e tij të re të titulluar “Dilema”.

Genc Prelvukaj filmohet me një femër tjetër, reagon Eni

Videoklipi i kësaj kënge u realizua nga ‘Black Fish Entertainment’dhe në bregdet ku bie në sy jahti luksoz. Tematika e këngës është dashuria dhe pendesa, një tekst i shkruar nga vetë Genci, i cili është marrë personalisht me finalizimin e këtij projekti.

Genc Prelvukaj filmohet me një femër tjetër, reagon Eni

Ndonëse në videoklip, protagoniste është një femër tjetër, e fejuara e tij Eni Koçi nuk duket ta ketë problem.Ajo ka reaguar mjaft mirë për këtë projekt të ri muzikor dhe madje për t’i ofruar mbështetje të fejuarit, e ka shpërndarë këngën e tij ne profilin e saj të instagramit. Kjo më shumë në shenjë dashurie dhe për t’i treguar Gencit se ajo është me të.

Genc Prelvukaj filmohet me një femër tjetër, reagon Eni

Genc Prelvukaj filmohet me një femër tjetër, reagon Eni

Genc Prelvukaj filmohet me një femër tjetër, reagon Eni

Genc Prelvukaj filmohet me një femër tjetër, reagon Eni

Genc Prelvukaj filmohet me një femër tjetër, reagon Eni

Genc Prelvukaj filmohet me një femër tjetër, reagon Eni

Genc Prelvukaj filmohet me një femër tjetër, reagon Eni