12 Gusht 2019, 17:44

Gjiko and Elita's son says the first word, the sweetest video of the day

Djali i Gjikos dhe Elitës thotë fjalën e parë, video më e ëmbël e ditës

XING

Djali i Gjikos dhe Elitës thotë fjalën e parë, video më

Në shkurt të këtij viti çifti shumë i komentuar në media, Elita Rudi dhe Gjiko u bënë prindër për herë të parë me ardhjen në jetë të vogëlushit të tyre, Zëri.

Djali i Gjikos dhe Elitës thotë fjalën e parë, video më

Tashmë Zëri është bërë pjesë e postimeve të çiftit dhe e shohim të rritet dita ditës.

Djali i Gjikos dhe Elitës thotë fjalën e parë, video më

Sot Elita e ka filmuar Zërin teksa thotë fjalën e parë që është "Mama". Në video dëgjohet Gjiko teksa i flet vogëlushit dhe papritur ai thotë: "Mama".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xing.al (@xing.al) on

Kjo ka bërë që çifti të qeshin nga gëzimi teksa Gjiko dëgjohet t'i thotë: "Po ti 5 muaj ke, si flet ti?".

Djali i Gjikos dhe Elitës thotë fjalën e parë, video më

Djali i Gjikos dhe Elitës thotë fjalën e parë, video më

Djali i Gjikos dhe Elitës thotë fjalën e parë, video më

Djali i Gjikos dhe Elitës thotë fjalën e parë, video më

Djali i Gjikos dhe Elitës thotë fjalën e parë, video më

Djali i Gjikos dhe Elitës thotë fjalën e parë, video më

Djali i Gjikos dhe Elitës thotë fjalën e parë, video më