12 Gusht 2019, 11:37

Greg Rama celebrates his birthday, sharing the photo that left us speechless

Greg Rama feston ditëlindjen, ndan foton që na la gojëhapur

XING

Greg Rama feston ditëlindjen, ndan foton që na la gojëhapur

Djali i madh i kryeministrit Rama, Gregor Rama feston sot ditëlindjen dhe mbush 29 vjeç. Në këtë ditë të veçantë Gregori ka postuar një foto të vetes, shoqëruar me një shkrim.

Greg Rama feston ditëlindjen, ndan foton që na la gojëhapur

"Lindur në këtë datë, 29 vite më parë", shkruan Gregori mirëpo vëmendjen e ka marrë ngjashmëria shumë e madhe që ka me të atin.

Greg Rama feston ditëlindjen, ndan foton që na la gojëhapur

Gregu jo vetëm i ngjan shumë të atit në pamje, por edhe në talent. Rama ka pasion pikturën ndërsa Gregori fotografinë.

Greg Rama feston ditëlindjen, ndan foton që na la gojëhapur

Pesë vjet më parë, Gregu hapi një ekspozitë të artit fotografik, e cila u prit me kuriozitet të madh nga mediat dhe publiku.

Greg Rama feston ditëlindjen, ndan foton që na la gojëhapur

Greg Rama feston ditëlindjen, ndan foton që na la gojëhapur

Greg Rama feston ditëlindjen, ndan foton që na la gojëhapur

Greg Rama feston ditëlindjen, ndan foton që na la gojëhapur

Greg Rama feston ditëlindjen, ndan foton që na la gojëhapur

Greg Rama feston ditëlindjen, ndan foton që na la gojëhapur

Greg Rama feston ditëlindjen, ndan foton që na la gojëhapur