2 Gusht 2018, 13:30

Grisly abused wife 16 years younger in the eyes of children, 48-year-old woes suffer badly

Dhunoi barbarisht gruan 16 vite më të re në sy të fëmijëve, 48-vjeçari vlonjat e pëson keq

XING

Dhunoi barbarisht gruan 16 vite më të re në sy të

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur së fundmi në qytetin e Vlorës pasi një 48-vjeçar ka ushtruar në mënyrë të përsëritur dhunë ndaj bashkëshortes së tij 16 vite më të re.

Dhunoi barbarisht gruan 16 vite më të re në sy të

Ai është arrestuar ditën e sotme nga policia pasi prej vitesh dhunonte psikologjikisht dhe fizikisht gruan e tij në sy të fëmijëve.

Dhunoi barbarisht gruan 16 vite më të re në sy të

Sipas ‘Top Channel’ 48-vjeçar  Lavdërim V. pasi është arrestuar do të dënohet për veprën penale të dhunës në familjes në mënyrë të përsëritur dhe në prani të fëmijëve”, ndërsa e dhunuara 32-vjeçare identifikohet vetëm me inicialet A.V.

Dhunoi barbarisht gruan 16 vite më të re në sy të