3 Prill 2022, 21:10

Habit Beniada: I stayed a few days without eating, I wanted to save…

Habit Beniada: Rrija disa ditë pa ngrënë, doja të kurseja…

XING

Habit Beniada: Rrija disa ditë pa ngrënë, doja të

Beniada Nishani është bërë pjesë e një rubrikë të re në emisionin “E diell” së bashku me moderatoren Argjira Spanca. Mes të tjerash ato ishin pjesë e një loje ku duhet tu përgjigjeshin pyetjeve rreth njëra-tjetrës.

Habit Beniada: Rrija disa ditë pa ngrënë, doja të

Beniada është pyetur nëse ka ngelur ndonjëherë pa ngrënë dhe ish banorja e Big Brother Vip tha se i është dashur të ngelë disa herë pa ngrënë, jo vetëm që të ishte më e dobët, por edhe të kursente.

Habit Beniada: Rrija disa ditë pa ngrënë, doja të

Beniada: Kam ngelur disa ditë pa ngrënë. Ishte periudhë e vështirë, nuk kapja shumë punë si modele se nuk isha e dobët dhe agjensitë kërkonin vajza të vogla. Shkaku ishte se nuk punoja dhe nuk doja shumë harxhime dhe kurseja, nuk harxhoja në restorante. Por këto momente i kalojnë të gjithë.

Habit Beniada: Rrija disa ditë pa ngrënë, doja të

Habit Beniada: Rrija disa ditë pa ngrënë, doja të

Habit Beniada: Rrija disa ditë pa ngrënë, doja të

Habit Beniada: Rrija disa ditë pa ngrënë, doja të

Habit Beniada: Rrija disa ditë pa ngrënë, doja të

Habit Beniada: Rrija disa ditë pa ngrënë, doja të