29 Qershor 2023, 00:24

Habit Gjergj Leka: Kam numrin e dy ish-bashkëshorteve dhe iu bëj urime

Habit Gjergj Leka: Kam numrin e dy ish-bashkëshorteve dhe iu bëj urime

XING

Habit Gjergj Leka: Kam numrin e dy ish-bashkëshorteve dhe iu bëj urime

Gjatë intervistës në “Rudina” në Tv Klan, Gjergj Leka zbuloi detaje nga marrëdhënia e tij me bashkëshorten, Eriselën. Ai u shpreh se në celularin e tij emri i saj figuron si “nusja 3, një shaka që ngjalli të qeshura në studio. Nisur nga ky detaj, Gjergji tregoi edhe për raportet që mban me dy ish-bashkëshortet e tij.

Rudina Magjistari: Si të thërret me përkëdheli Erisela?

Gjergj Leka: Xhorxh.

Rudina Magjistari: Dhe si e ke shënuar në telefon numrin e Eriselës?

“Nusja 3”, u përgjigj Leka me shaka dhe sqaroi: Jo, jo unë ia kam shkruajtur emrin gjatë, madje i kam lënë mbiemrin e vet, por në telefon e kam Erisela Leka.

Rudina Magjistari: Okej, por “nusja 3” mund të ishte sepse mund të ketë ndërruar 3 numra telefoni dhe mund t’i ketë të tre të disponueshëm…

Gjergj Leka: Jo, unë e kam numrin e telefonit edhe të nuses një, edhe të nuses dy dhe i bëj edhe urime kur kanë ditëlindjen.