5 Qershor 2023, 17:14

Habit Kristi: The passion between Luiz and Kiara is fading, it is distinguished by the behavior

Habit Kristi: Pasioni mes Luizit dhe Kiarës po mbaron, dallohet nga sjellja

XING

Habit Kristi: Pasioni mes Luizit dhe Kiarës po mbaron, dallohet nga sjellja

I ftuar në “E Diell”, Kristi tha se mes çiftit  Kiara-Luiz po mbaron pasioni dhe kjo mund të bëjë që ata të ndahen. Sipas tij, kjo dallohet nga sjellja e Luizit, ndërsa shtoi se këngëtari është i paqartë dhe i çorientuar.

“Luizi është i paqartë. I çorientuar. Pas 5 muajsh, pasioni fillestar tani po mbaron dhe tani kjo duket. Po zbehet. Duhet të gjejnë mënyra të tjera për ta mbajtur lart pasionin. Kuptohet nga sjellja e Luizit.”- tha Kristi.