19 Maj 2018, 18:23

Habit Rudi Hizmo: I am very big, women can not endure it

Habit Rudi Hizmo: E kam shumë të madh, femrat nuk e durojnë dot

XING

Habit Rudi Hizmo: E kam shumë të madh, femrat nuk e durojnë dot

Rudi Hizmo është ndër moderatorët më të njohur të ekranit shqiptar që së fundmi e shohim çdo të premte të prezantojë "Dancing with the stars", aty ku me batutat e tij i bën shpeshherë të gjithë të qeshin.

Habit Rudi Hizmo: E kam shumë të madh, femrat nuk e durojnë dot

Sa i përket jetës private Rudi është munduar ta mbajë gjithnjë larg syrit të publikut megjithatë në intervistën e fundit për "Thumb" ai ka zbuluar shumë të pathëna.

Habit Rudi Hizmo: E kam shumë të madh, femrat nuk e durojnë dot

Rudi tregoi se aktualisht nuk është në një lidhje dhe i pyetur se çfarë nuk durojnë femrat tek ai, përgjigja nuk pritej.

Habit Rudi Hizmo: E kam shumë të madh, femrat nuk e durojnë dot

"Penisin, e kam shumë të madh", u shpreh Rudi.

Habit Rudi Hizmo: E kam shumë të madh, femrat nuk e durojnë dot

Habit Rudi Hizmo: E kam shumë të madh, femrat nuk e durojnë dot

Habit Rudi Hizmo: E kam shumë të madh, femrat nuk e durojnë dot

Habit Rudi Hizmo: E kam shumë të madh, femrat nuk e durojnë dot

Habit Rudi Hizmo: E kam shumë të madh, femrat nuk e durojnë dot