1 Gusht 2018, 11:02

Habit Serbian politician, makes the eagle with hands in live broadcast

Habit politikani serb, bën shqiponjën me duar në transmetim live

XING

Habit politikani serb, bën shqiponjën me duar në transmetim live

Politikani serb Cedomir Jovanovic i ftuar së fundmi në televizionin N1, gjatë intervistës i ka habitur të gjithë duke bërë shqiponjën dy krenare e duke u shprehur se është çmenduri fakti që serbët i pengon ky simbol. Kjo nuk duhej të ndodhte pasi siç është shqiponja dy krenare simbol kombëtar për shqiptarët, ashtu është edhe për serbët 3 gishtat është shprehur politikani liberal.

Habit politikani serb, bën shqiponjën me duar në transmetim live

Jovanovic po krijon një koalicion përmes të cilit do të kërkohet arritja e një marrëveshje paqësore mes Serbisë dhe Kosovës e do të quhet "Koalicioni i Paqes". 

Politikani liberal është shprehur se takimi i Vuçiçit dhe Thaçit në shtator në Bruksel do të jetë shumë i rëndësishëm, dhe sipas tij, është shumë e qartë se vet jeta po imponon zgjidhjen e agonisë së Kosovës.

Habit politikani serb, bën shqiponjën me duar në transmetim live