12 Gusht 2019, 19:48

Habit the famous singer: Things I made to swim

Habit këngëtarja e njohur: Cicat i bëra që të më mbajnë mbi ujë se s'di not

XING

Habit këngëtarja e njohur: Cicat i bëra që të më

Këngëtarja shumë e komentuar në media për deklaratat e bujshme që bën, Cardi B ka habitur sërish me deklaratën e rradhës. Nëse nuk e dinit, Cardi format që ka sot, i ka falë operacioneve plastike të cilat siç duket i kanë shërbyer dhe për diçka tjetër.

Habit këngëtarja e njohur: Cicat i bëra që të më

Në foton e fundit Cardi është shfaqur e veshur me shumë stil, ku në sy bie bluza që i tregon gjoksin.

Habit këngëtarja e njohur: Cicat i bëra që të më

"Unuk mund të notoj kështu që i bleva këto ciica që të pluskoj", shkruan Cardi.

Habit këngëtarja e njohur: Cicat i bëra që të më

Deklarata e saj ka shkaktuar komente të shumta dhe të qeshura pafund.

Habit këngëtarja e njohur: Cicat i bëra që të më

Kujtojmë që Cardi është e martuar me reperin Offset dhe kanë një vajzë.

Habit këngëtarja e njohur: Cicat i bëra që të më

Habit këngëtarja e njohur: Cicat i bëra që të më

Habit këngëtarja e njohur: Cicat i bëra që të më

Habit këngëtarja e njohur: Cicat i bëra që të më

Habit këngëtarja e njohur: Cicat i bëra që të më

Habit këngëtarja e njohur: Cicat i bëra që të më

Habit këngëtarja e njohur: Cicat i bëra që të më