22 Gusht 2018, 17:25

Habit Turkish famous actor, publicly admits Albanian ancestry

Habit aktori i famshëm turk, pranon publikisht prejardhjen shqiptare

XING

Habit aktori i famshëm turk, pranon publikisht prejardhjen shqiptare

Ai është një prej figurave më të njohura të ekranit, i cili me pamjen e tij dhe me rolet e shumta në serialet turke ka rrëmbyer zemrat e mbarë publikut.

Habit aktori i famshëm turk, pranon publikisht prejardhjen shqiptare

Së fundmi, Can Yaman i ka habitur të gjithë kur gjatë një interviste për mediat turke ka pranuar origjinën e tij shqiptare dhe prejardhjen nga Maqedonia.

Habit aktori i famshëm turk, pranon publikisht prejardhjen shqiptare

Kujtojmë se aktualisht Yaman po merr pjesë në një rol të serialit 'Erkenc Kus' që po zhvillohet në Turqi.

Habit aktori i famshëm turk, pranon publikisht prejardhjen shqiptare