7 Janar 2022, 19:22

'Have you regretted what happened?', Angel bluntly tells Dagzi

‘A je penduar për çfarë ka ndodhur?’, Einxhel ia thotë troç Dagzit

XING

‘A je penduar për çfarë ka ndodhur?’, Einxhel ia

Einxhel dhe Dagz janë çifti më i ri i krijuar në “Big Brother VIP”. Dyshja kaluan një natë të zjarrtë në suitë, ndërsa në përditshmëri nuk i kursejnë puthjet dhe përkëdheljet mes tyre.

‘A je penduar për çfarë ka ndodhur?’, Einxhel ia

Së fundmi, Dagz e ka pyetur Einxhelin nëse është penduar për çfarë ka ndodhur, pasi konkurrentja u step në fillim.

‘A je penduar për çfarë ka ndodhur?’, Einxhel ia

“Jo”, i është përgjigjur Einxhel duke qeshur, përgjigje që sigurisht e ka gëzuar Dagzin.

‘A je penduar për çfarë ka ndodhur?’, Einxhel ia

‘A je penduar për çfarë ka ndodhur?’, Einxhel ia

‘A je penduar për çfarë ka ndodhur?’, Einxhel ia

‘A je penduar për çfarë ka ndodhur?’, Einxhel ia

‘A je penduar për çfarë ka ndodhur?’, Einxhel ia