11 Gusht 2019, 17:13

Haven't seen anything yet: See what happened behind the scenes of the Enca clip

S'keni parë gjë akoma: Shihni ç'ka ndodhur në prapaskenat e klipit të Encës

XING

S'keni parë gjë akoma: Shihni ç'ka ndodhur në

Enca nuk mungoi as këtë verë me një hit duke sjellë pak javë më parë këngën "Jealous", një këngë që u pëlqye shumë nga publiku, por edhe u komentua shumë për shkak të videoklipit.

S'keni parë gjë akoma: Shihni ç'ka ndodhur në

Enca shfaqej në klip me pesë vajza super yje të cilat tërhoqën shumë vëmendjen.

S'keni parë gjë akoma: Shihni ç'ka ndodhur në

Motra e Encës, Uindi ka zbuluar më shumë nga ky videoklip duke publikuar prapaskenat.

S'keni parë gjë akoma: Shihni ç'ka ndodhur në

Në videon e publikuar nga Uindi shohim se Enca i ka hequr disa nga skenat të cilat janë akoma më pikante se ato që kishit parë në klip.

S'keni parë gjë akoma: Shihni ç'ka ndodhur në

Madje në njërën prej skenave Enca bën twerk dhe mund ta ndiqni në videon e mëposhtme.

S'keni parë gjë akoma: Shihni ç'ka ndodhur në

S'keni parë gjë akoma: Shihni ç'ka ndodhur në

S'keni parë gjë akoma: Shihni ç'ka ndodhur në

S'keni parë gjë akoma: Shihni ç'ka ndodhur në

S'keni parë gjë akoma: Shihni ç'ka ndodhur në

S'keni parë gjë akoma: Shihni ç'ka ndodhur në