12 Gusht 2018, 21:03

He made banal comments when he was on the run, but Ridvan surprised at the police

Bënte komente banale kur ishte në arrati, por Ridvani befason në polici

XING

Bënte komente banale kur ishte në arrati, por Ridvani befason në

Dy ditë më parë teksa policia e kërkonte, Ridvani i habiti të gjithë duke komentuar në "Facebook". Komentuesit i shkruanin se dënimin me vdekje e ka pak dhe duhet varur në litar, ndërsa Ridvani i përgjigjej: "Ç'më keni çarë kr". Mirëpo në polici, Ridvani e ka mohuar që të ketë përdorur Facebook duke u shprehur se mund të ketë shkruar ndonjë person tjetër. 

“Nuk e di kush i ka shkruar. Unë nuk kam përdorur ‘Facebook’”, është shprehur 24-vjeçari. Ndërkohë është e paqartë sesi arrinte të komunikonte autori i masakrës në rrjete sociale pasi në Drejtorinë e Policisë së Vlorës ai nuk ka ditur të shkruajë me saktësi as emrin e tij dhe as të hedhë firmën e tij.

Burimi: Panorama

Bënte komente banale kur ishte në arrati, por Ridvani befason në