18 Gusht 2018, 21:27

He married Macedonians, but Adelina Tahiri puts the boy an Albanian name

U martua me maqedonas, por Adelina Tahiri i vendos djalit emër shqiptar

XING

U martua me maqedonas, por Adelina Tahiri i vendos djalit emër shqiptar

Këngëtarja e shumë komentuar për martesën me avokatin maqedonas, Adelina Tahiri është në muajin e 9 të shtatzënisë dhe pak ditë para lindjes, ka organizuar festën "Baby shower".

U martua me maqedonas, por Adelina Tahiri i vendos djalit emër shqiptar

Festa po mbahet në Maqedoni ku Adelina ka mbledhur të afërmit e miqtë në një ambient të dekoruar bardhë e blu. Edhe kodi veshjes është i bardhë siç shihet në fotot e publikuara nga "Prive".

U martua me maqedonas, por Adelina Tahiri i vendos djalit emër shqiptar

Në këtë festë është zbuluar se Adelina do t'i vendosë djalit emrin shqiptar Jon, duke u mbyllur gojën të gjithëve ata që e kritikuan për martesën me maqedonasin.

U martua me maqedonas, por Adelina Tahiri i vendos djalit emër shqiptar