1 Qershor 2023, 10:12

He mentioned the video with the orphaned children, Dea turns to Nita: You should have told me on the phone, not talking up and down

I përmendi videon me fëmijët jetim, Dea i kthehet Nitës: Të ma thoje në telefon, jo të flisje lart e poshtë

XING

I përmendi videon me fëmijët jetim, Dea i kthehet Nitës:

Nita Latifi është shprehur se Dea e meritonte më pak finalen dhe se brenda në shtëpi ka thënë diçka të pavërtetë.

Nita: Video-ja që ka qarkulluar më herët e Deas nuk më ka pëlqyer si e ka thënë brenda në shtëpi, si e ka shprehur dhe ka kërkuar falje se brenda ka thënë që ka qenë një keqkuptim ndërsa jashtë ishte diçka tjetër dhe dhe storyn e saj që ka treguar brenda e pash që ishte më ndryshe jashtë

E ftuar në emisionin “ftesë në5” Dea Mishel i ka dhënë përgjigje për herë të parë Nitës.

I përmendi videon me fëmijët jetim, Dea i kthehet Nitës:

E pyetur se kush nga banorët duket se ka ndryshuar si shkak i famës ajo është shprehur Nita.

“Mendoj të paktën në raport me mua është Nita pasi e kam parë që ka dhënë disa deklarata të pakuptimta lart e poshtë. Diçka që ajo mund të mi thoshte edhe mua sepse ne flasim mund të më merrte në telefon nuk kishte nevojë të fliste.”- është shprehur ish-banorja.