5 Gusht 2018, 16:55

He reduced the chest from 6 to 3, which shows what he suffers after the operation

Zvogëloi gjoksin nga 6 në 3, Çiljeta tregon ç'po vuan pas operacionit

XING

Zvogëloi gjoksin nga 6 në 3, Çiljeta tregon ç'po

Dy vite më parë këngëtarja e shumë komentuar për format bombastike, Çiljeta i habiti të gjithë me deklaratën se do zvogëlonte gjoksin. Pas operacionit, këngëtarja u shpreh shumë e kënaqur me këtë ndryshim dhe zbuloi se e ka zvogëloi gjoksin me tre numra duke e cuar nga gjashtë në tre.

Zvogëloi gjoksin nga 6 në 3, Çiljeta tregon ç'po

Mirëpo në një intervistë me gazetaren Genta Hodo për "Edicioni veror", Çili tregon se i është hapur problem tjetër pasi gjoksi vazhdon t'i rritet. 

Zvogëloi gjoksin nga 6 në 3, Çiljeta tregon ç'po

"Që ta dini, hunda, gjoksi dhe veshët rriten gjatë gjithë jetës. Kur është genetike, gjoksi do të vazhdojë të rritet. Më kanë thënë që duhet ta operoj 1 herë në 4 vite", u shpreh këngëtarja duke shtuar se nuk ka ndërmend ta operojë përsëri.

Zvogëloi gjoksin nga 6 në 3, Çiljeta tregon ç'po