22 Gusht 2018, 16:44

He / She left to care for the baby, the 18-year-old closes the baby to the washing machine (Video)

E rëndë/ E la të kujdesej për fëmijën, 18-vjeçari mbyll të miturin në lavatriçe (Video)

XING

E rëndë/ E la të kujdesej për fëmijën,

Një ngjarje jo fort e zakontë ka ndodhur pasi e ëma ka lënë të birin për kujdesje tek miku i saj 18-vjeçar. 21-vjeçarja Zaneta është larguar për të çuar të atin në punë në qytetin e Radom-it, Poloni.

Pas largimit të saj, i riu ka filluar të luajë me vogëlushin 2-vjeçar, të cilin e ka mbyllur në lavatriçe dhe e ka filmuar teksa qeshte. Në rrjetet sociale policia ka gjetur edhe një tjetër foto ku vogëlushi detyrohej të pinte cigare.

I mituri nuk ka pasur dëmtime megjithatë 18-vjeçari Adam B. është arrestuar dhe për të ka nisur një hetim në lidhje me abuzimin me fëmijët.