15 Gusht 2018, 14:09

He tried to kill the girls and put the house on fire, the woman said: That's why I did

Tentoi të mbyste vajzat dhe i vuri flakën shtëpisë, rrëfimi i Rudinës në gjykatë

XING

Tentoi të mbyste vajzat dhe i vuri flakën shtëpisë,

Ka dalë sot para gjykatës së Fierit, Rudina Kishta, 42-vjeçarja që akuzohet për zjarrëvënie të banesës së bashkëjetuesit dhe për tentativë të mbytjes së dy vajzave të saj.

"Unë ia kam vënë flakën shtëpisë, sepse bashkëjetuesi im prej 6 muajsh më rrihte mua dhe dy vajzat e mia", ka deklaruar 42-vjeçarja e cila ka pranuar edhe tentativën për mbytjen e dy vajzave të mitura duke u shprehur se do ta bënte pasi janë të sajat. 

Tentoi të mbyste vajzat dhe i vuri flakën shtëpisë,

"Kam 6 muaj qe jetoj në kushte teë vështira dhe bashkëjetuesi ishte i dhunshëm dhe pinte", ka thënë Rudina. Gjykata caktoi ndaj 42-vjeçares masën e sigurisë ‘arrest me burg’.

Burimi: Balkanweb