2 Prill 2022, 15:55

He was attacked with comments after he kissed his daughter on the lips, Robert Berisha reacts

E sulmuan me komente pasi puthi në buzë të bijën, reagon Robert Berisha

XING

E sulmuan me komente pasi puthi në buzë të bijën, reagon

Robert Berisha është kritikuar shumë në foton e tij të fundit ku shfaqet me të bijën Renee, për shkak se i ka dhënë një puthje në buzë.

E sulmuan me komente pasi puthi në buzë të bijën, reagon

Artisti i ka fshirë dhe i ka limituar komentet në postimin e tij. Por një komenti i ka kthyer përgjigje.

E sulmuan me komente pasi puthi në buzë të bijën, reagon

“Po lexoj komentet, shumë mbrapa disa njerëz", shkruan dikush me të cilin këngëtari është shumë dakord. Ai i ka replikuar duke shkruar: “Lypin m’ju hek vizat. Shanse s’ka”.

E sulmuan me komente pasi puthi në buzë të bijën, reagon

Në gjithë botën ka reagime të ndryshme për këtë temë dhe ekspertët, shpesh kanë qasje të ndryshme.

E sulmuan me komente pasi puthi në buzë të bijën, reagon

E sulmuan me komente pasi puthi në buzë të bijën, reagon

E sulmuan me komente pasi puthi në buzë të bijën, reagon

E sulmuan me komente pasi puthi në buzë të bijën, reagon

E sulmuan me komente pasi puthi në buzë të bijën, reagon

E sulmuan me komente pasi puthi në buzë të bijën, reagon

E sulmuan me komente pasi puthi në buzë të bijën, reagon