12 Qershor 2023, 22:34

Heart eyes: Turi engraves the most special tattoo on his arm for his daughter

Sytë zemra: Turi gdhend në krah tatuazhin më të veçantë për të bijën

XING

Sytë zemra: Turi gdhend në krah tatuazhin më të

Pothuajse dy vite më parë Turjan Hysko u bë baba për herë të parë teksa bashkëshortja e tij Orinda Huta solli në jetë një vajzë, të cilës i vendosën emrin Atara. Turi është shumë i lidhur pas vogëlushes dhe Instagrami i tij është mbushur nga fotot e saj.

Së fundmi, ai ka bërë dhe një gjest shumë të ëmbël për të. Me anë të një postimi në rrjete sociale Turi ka treguar se ka bërë tatuazh për Atarën.

Ai ka shkruar në krah emrin e saj dhe tatuazhi është gdhendur në mënyrë shumë të veçantë. 

Sytë zemra: Turi gdhend në krah tatuazhin më të