18 Gusht 2018, 20:52

Heavy / 4-year-old grandmother's medicine is transported by helicopter to Tirana

E rëndë/ 4-vjeçari pi ilaçet e gjyshes, transportohet me helikopter në Tiranë

XING

E rëndë/ 4-vjeçari pi ilaçet e gjyshes, transportohet me

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur ditën e sotme në Delvinë. Një fëmijë 4 vjeç ka pirë ilaçet e gjyshes. Fillimisht fëmija me iniciale F.A është  dërguar në spitalin e Sarandës ku ka marrë ndihmën e parë, por më pas është transportuar me helikopter drejt spitalit të Tiranës.

Mjekët e Sarandës kanë treguar se 4-vjeçari ka pirë hydroklortiazit që janë ilaçe për tensionin dhe është paraqitur në spital në gjendje intoksikacioni medikamentiz me çrregullime elektrolitike.

Burimi: Panorama