9 Gusht 2018, 19:55

Here is the NATO officer in Fier who poisoned, his last words

Ja kush ishte oficeri i NATO-s në Fier që piu helm, fjalët e fundit të tij

XING

Ja kush ishte oficeri i NATO-s në Fier që piu helm, fjalët e

Një 29-vjeçar u vetëhelmua ditën e sotme duke pirë fotoksinë. Familjarët e çuan me urgjencë në spitalin e Fierit ku mjekët u përpoqën ta sillnin në jetë, por fatkeqësisht i riu ndërroi jetë. 29-vjeçari u identifikua me emrin Enea Xhaja, pjesëtar i forcave të NATO-s me detyrë oficer në Bunavi të Vlorës.

Ja kush ishte oficeri i NATO-s në Fier që piu helm, fjalët e

"Syri.net" ka mësuar se i riu ka pasur shenja të depresionit dhe në këto kushte ka konsumuar lëndën helmuese. Pak orë para se të ndërrmerrte aktin ekstrem, Enea kishte postuar një foto në Facebook ku shfaqej duke konsumuar birrë dhe patatina. 

Ja kush ishte oficeri i NATO-s në Fier që piu helm, fjalët e

“Pas shume ftesave të bëra për kafe …. dhe asnjeri s’ishte i disponueshëm, nga inati botës do pi për qejf time…", shkruante 29-vjeçari.

Ja kush ishte oficeri i NATO-s në Fier që piu helm, fjalët e