3 Janar 2022, 09:59

Here you have them: You can watch all the episodes of 'HOT' on Youtube

Ja ku i keni: Të gjitha episodet e ‘H.O.T’ mund t’i ndiqni në Youtube

XING

Ja ku i keni: Të gjitha episodet e ‘H.O.T’ mund t’i

Të dielën e 26 Dhjetorit në TV Klan u transmetua episodi i fundit i sezonit të parë të ‘H.O.T’. Jeta e personazheve mori një kthesë të papritur, pasi Dani u takua me të ëmën që e kërkonte prej vitesh, ndërsa një djalë i ri hyri në jetën e Amandës. 

Ja ku i keni: Të gjitha episodet e ‘H.O.T’ mund t’i

Nuk dihet ende se kur do të dalë sezoni i dytë, por deri atëherë, të gjitha episodet e ‘H.O.T’ (1-10) gjenden në Youtube ku mund t’i shikoni ose t’i rishikoni. Seriali vazhdon të thyejë rekord shikimesh, ku episodi i parë i ka kaluar 1 milion shikime.

 Ja ku i keni: Të gjitha episodet e ‘H.O.T’ mund t’i

‘H.O.T’ është bërë kështu seriali më i ndjekur shqiptar në Youtube, me mbi 80% të komenteve vetëm pozitive. Ky prodhim vjen me producentë Ermal Mamaqin e Dritan Huqin dhe autorë Klaudia Brahimajn dhe Bjordi Mezinin.

Ja ku i keni: Të gjitha episodet e ‘H.O.T’ mund t’i

Nëse dëshironi të shikoni serialin e plotë, klikoni në linqet e mëposhtme:

Episodi 1: https://www.youtube.com/watch?v=nvEfuuFu3Cg&t=1421s 

Episodi 2: https://www.youtube.com/watch?v=D6MzHSJNSrI&t=3s

Episodi 3: https://www.youtube.com/watch?v=CIIGOas5mWA&t=25s

Episodi 4: https://www.youtube.com/watch?v=dUtTxDRHTgU&t=28s

Episodi 5: https://www.youtube.com/watch?v=b4g3ymNUm6k&t=124s

Episodi 6: https://www.youtube.com/watch?v=XzenMyK31s0&t=18s

Episodi 7: https://www.youtube.com/watch?v=3_VgAjWoRrE&t=21s

Episodi 8: https://www.youtube.com/watch?v=nvEfuuFu3Cg&t=1421s

Episodi 9: https://www.youtube.com/watch?v=lIMBcjCaw5U&t=19s

Episodi 10: https://www.youtube.com/watch?v=PjcLTqwyRt8&t=104s

Ja ku i keni: Të gjitha episodet e ‘H.O.T’ mund t’i

Ja ku i keni: Të gjitha episodet e ‘H.O.T’ mund t’i

Ja ku i keni: Të gjitha episodet e ‘H.O.T’ mund t’i

Ja ku i keni: Të gjitha episodet e ‘H.O.T’ mund t’i

Ja ku i keni: Të gjitha episodet e ‘H.O.T’ mund t’i

Ja ku i keni: Të gjitha episodet e ‘H.O.T’ mund t’i