2 Prill 2022, 16:29

Here's another, Donald's new tattoo has the most special meaning

Ja dhe një tjetër, tatuazhi i ri i Donaldit ka kuptimin më të veçantë

XING

Ja dhe një tjetër, tatuazhi i ri i Donaldit ka kuptimin më

Donald Veshaj është qartazi i apasionuar pas tatuazheve. Ai numëron shumë të tillë në trupin e tij, ndërsa së fundmi ka realizuar një të ri.

Ja dhe një tjetër, tatuazhi i ri i Donaldit ka kuptimin më

Aktori ka gdhendur në bark figurën e një demi dhe këtë e ka treguar me anë të një postimi në rrjete sociale.

Ja dhe një tjetër, tatuazhi i ri i Donaldit ka kuptimin më

“Demi i vëllait”, ka shkruar Donaldi krahas fotos. Kujtojmë se Romeo e ka thirrur kështu gjatë gjithë rrugëtimit të tij në “Big Brother”. Kjo fjalë u bë aq e përdorur sa tashmë të gjithë e njohin Donaldin si “demi”.

Ja dhe një tjetër, tatuazhi i ri i Donaldit ka kuptimin më

Ja dhe një tjetër, tatuazhi i ri i Donaldit ka kuptimin më

Ja dhe një tjetër, tatuazhi i ri i Donaldit ka kuptimin më

Ja dhe një tjetër, tatuazhi i ri i Donaldit ka kuptimin më