18 Gusht 2018, 00:35

Hiding the pregnancy family, the 12-year-old is born under the bridge and abandoned the baby

I fshehu familjes shtatzëninë, 12-vjeçarja lind poshtë urës dhe braktis bebin

XING

I fshehu familjes shtatzëninë, 12-vjeçarja lind poshtë

Një vajzë e mitur vetëm 12 vjeç ka lindur fëmijën e saj poshtë një ure dhe më pas u largua. Ngjarja ka ndodhur në provinvën Sichuan në Kinë. Ishin banorët ata që e gjetën bebin të braktisur poshtë urës.

I fshehu familjes shtatzëninë, 12-vjeçarja lind poshtë

12 vjeçarja e cila ja kishte mbajtur shtatzëninë të fshehtë familjes është gjendur por ajo refuzon të tregojë kush është babai i fëmijës.

I fshehu familjes shtatzëninë, 12-vjeçarja lind poshtë

Vajza 12 vjeçare jeton me gjyshërit dhe i takon prindërit vetëm 1 herë në vit pasi ata jetojnë në një qytet tjetër.

I fshehu familjes shtatzëninë, 12-vjeçarja lind poshtë

Gjyshja tha se mbesa e saj nuk po ndihej mirë dhe ajo kishte vendosur ta çonte në spital. Por rrugës 12-vjeçarja i kishte thënë se do ndalonte pasi i shkohej në tualet ku më pas kishte lindur fëmijën poshtë urës.

I fshehu familjes shtatzëninë, 12-vjeçarja lind poshtë

Bebi i porsalindur ndodhet në spital ndërsa doktorët thanë për mediat se bebi ka lindur para kohe por në gjendje të mirë shëndetësore. Gjyshja u tha policëve se nuk e dinte që mbesa e saj ishte shtatzënë. 12-vjeçarja po mbahet nën kujdesin e një qendre spitalore. Ndërsa shumë njerëz kanë dhënë ndihma si ushqim apo batanije për bebin.

I fshehu familjes shtatzëninë, 12-vjeçarja lind poshtë