22 Korrik 2023, 13:18

All the dirty work and scandals come out, one mistake can cost you, Meri gives the strong warning

Dalin të gjitha punët e pista e skandalet, një gabim mund t'ju kushtojë, Meri bën paralajmërimin e fortë

XING

Dalin të gjitha punët e pista e skandalet, një gabim mund

Meri ka bërë një paralajmërim në parashikimin e sotëm. Astrologia tregon se Dielli është në kundërshtim me Plutonin dhe të gjitha të fshehtat apo punët e pista do dalin në dritë. Duhet pasur kujdes në marrëdhënie pasi do zbulohen edhe pabesitë e do ketë ndarje. Meri këshillon të qëndroni larg turmave dhe kujdes gjithashtu edhe nga uji. 

"Sot Dielli ne Gaforre eshte ne kundershtim te plote me Plutonin ne Bricjap! Plutoni mbulohet nga Dielli dhe te gjitha te fshehtat apo punet e pista e skandalet dalin ne drite! Apokalips qe mund te demtoj shume persona! Kujdes marredheniet ne cift dhe lidhjet shoqerore ka pabesira dhe ndarje! Kujdes njerezit e familjes dhe jo shume persona ne turme! Rrezik nga uji dhe turmat! Nje gabim mund t'ju kushtoje gjithe te ardhmen!

Kujdes me shume tek Gaforre, Demet, Bricjapet, Peshoret!"