4 Nëntor 2023, 11:54

Do dalin të fshehta, Meri paralajmëron këto shenja horoskopi: Kujdes

XING

Do dalin të fshehta, Meri paralajmëron këto shenja horoskopi:

Sot dhe neser do jemi nen ndikimin e veshtire te Uranit dhe Mërkurit. Asgje qe duam ta mbajme te fshehte nuk qendron e fshehte madje do surprizoheni nga lajme jo te kendshme, shprehet astrologe Meri.

Asgje sot nuk shkon si duhet. Kujdes Virgjereshet, Binjaket, Akrepet, Luanet, Ujoret e Demet! Ceshtje prishje kontratash dhe udhetime komplikohen!