2 Gusht 2023, 14:34

'You will face a difficult separation', Mary with bad news for this horoscope sign

'Do përballeni me një ndarje të vështirë', Meri me lajme jo të mira për këtë shenjë horoskopi

XING

'Do përballeni me një ndarje të vështirë',

Astrologe Meri ka lajme jo dhe aq të mira. Meri tregon se Merkuri ne Virgjeresh perballet me Saturnin ne Peshk dhe disa nga shenjat do kenë përballje me nje rrugetim te veshtire dhe nje person te veshtire.

"Ka mundesi edhe te perballeni me nje ndjenje te veshtire apo ndarje te veshtire! Kujdes punen, rrugetimet, ndjenjat romantike qe mund te paketohen ne nje mesazh te ftohte! Kujdes nga problemet e keqkuptimet Binjaket, Virgjereshet Shigjetaret, dhe Peshqit! Po ashtu edhe Demet e Bricjapet!", lajmëron Meri.