31 Dhjetor 2023, 12:05

Meri bën paralajmërimin e fortë për Vit të Ri: Hëna do jetë jashtë kontrollit, mos merrni vendime

XING

Meri bën paralajmërimin e fortë për Vit të Ri:

Astrologe Meri ka bërë një parashikim edhe për ditën e fundit të 2023-shit dhe natën e ndërrimit. Meri paralajmëron që sot mos të bëhen premtime dhe të mos merren vendime.

"Sot për tre ore Hena do jete jashte kontrollit ne shenjen e Luanit! Keto tre ore duke filluar qe tani mos beni premtime as mos besoni premtime dhe as mos merrni vendime personale e familjare! Me pas Hena futet ne Virgjereshe dhe do i japi mbremjes se vitit te ri natyre organizative dhe rregulli! Aferdita ne Shigjetar shpeton me se fundmi festen duke na bere te gezueshem, te shoqerueshem dhe aventurierë per nje vit te ri plot aventura dhe surpriza", shprehet Meri.