8 Tetor 2023, 08:37

Mos ja beso sekretet e tua këtyre 3 shenjave të horoskopit

XING

Mos ja beso sekretet e tua këtyre 3 shenjave të horoskopit

T'i thuash një miku të besuar një sekret dhe ata ta ndajnë me dikë tjetër, mund të jetë një përvojë që të thyen zemrën. Është një shpërbërje e besimit në çdo mënyrë, duke ndryshuar mënyrën se si e shikoni atë mik që besoni se kishte në zemër interesat tuaja më të mira. Gjithkush ka kapacitetin dhe potencialin për të përhapur një sekret, por për të zbuluar se kush ka më shumë gjasa ta bëjë këtë, mund të dëshironi të shikoni shenjën e tyre të zodiakut.

Duke qenë se çdo shenjë ka tiparet e saj kryesore disa shenja janë pak më të lirshme me kufijtë e ruajtjes së sekretit.

Astrologu Brandyn Lee foli me Bustle për tre shenjat që kanë më shumë gjasa të përhapin sekretet tuaja dhe pse, duke ndarë njohuri rreth ndryshimeve në motivimet mes tyre. Jo të gjithë janë keqdashës ose të bëra me qëllim për të dëmtuar, por kjo nuk do të thotë se janë as të favorshëm.

1.Binjakët - Planeti sundues i Binjakëve është Mërkuri, i cili ka dominim mbi fushën e komunikimit. Ata shpesh mendohen si më socialët nga të gjitha shenjat, duke shijuar shumë takimin me njerëz të rinj dhe duke mësuar për të gjitha funksionet e brendshme të një rrethi të caktuar miqsh. Thënë kjo, për shkak se u pëlqen të flasin, të mësojnë dhe të afrohen më shumë me njerëzit për të zbuluar pjesën më të madhe të historisë së tyre, Binjakët priren të mos kenë shumë probleme me ndarjen e sekreteve të njerëzve të tjerë.

“Binjakët janë aq të dhënë pas bisedave saqë ndonjëherë sekretet rrëshqasin natyrshëm para se të kuptojnë se kanë thënë diçka”, shpjegoi astrologu.

Ai paralajmëroi gjithashtu se shenjat e ajrit kanë më shumë gjasa të zbukurojnë pak të vërtetën, ndoshta duke ekzagjeruar një ose dy detaj për ta bërë historinë më emocionuese ose për t'u përshtatur më mirë me atë që ata mendojnë se një grup do t'i pëlqejë më shumë. Pra, jo vetëm që sekretet tuaja mund të ndahen, por ato mund të modifikohen.

2.Akrepi - Osejeni befasuar që shihni Akrepin në këtë listë, ose nuk jeni befasuar aspak. Edhe pse Akrepat priren të kenë pak përfaqësim të keq në shumë mënyra, këtu mund të mos jetë aq e pabazë, pasi ata kanë një tendencë të ndajnë gjërat që u janë thënë në fshehtësi. Nuk është as gabim. Ndonjëherë Akrepi e bën këtë për një reagim të turmës ose për të nxitur dramë. Astrologu thotë se kjo është për shkak të faktit se Akrepat janë "lloji që hedh gurin dhe më pas sillen sikur nuk kishin të bënin me të". Ata janë gjithashtu mëse të lumtur që janë "manipulues për të nxjerrë një sekret nga ju", paralajmëroi ai.

"Bëhu në anën e tyre të keqe dhe ata do t'i vendosin të gjitha letrat tuaja në tavolinë dhe as nuk do ta mendojnë dy herë! Kur bëhet fjalë për sekretet e tyre, ata janë të mbyllur me çelës. Por të dikujt tjetër? Paç fat!"

3.Shigjetari - Për Shigjetarin, motivet e tyre janë shumë më pak të qëllimshme apo keqdashëse. Astrologu thotë se ata që janë nën këtë shenjë thjesht entuziazmohen për gjërat e reja që kanë mësuar, gjë që i bën ata të harrojnë se kur duhet të ndajnë detajet.

"Shigjetari është lloji që dëshiron t'ju bëjë një surprizë për ditëlindjen tuaj dhe më pas t'ju pyesë nëse doni të dini se cila është surpriza paraprakisht. Jo domosdoshmërisht një gjë e keqe, ata janë thjesht super të emocionuar për t'jua thënë."

Ndonjëherë është edhe krejtësisht aksidentale, goja e tyre lëviz më shpejt se truri i tyre kur mërziten për diçka.

Të lindurit nën Shigjetarin mbeten të besueshëm kur bëhet fjalë për masa të tjera si premtimet, favoret dhe dhembshurinë, por ju mund të dëshironi t'i mbani sekretet tuaja më serioze në distancë prej tyre ... për çdo rast.

Tani, a duhet automatikisht të mos i besoni dikujt vetëm për shkak të shenjës së tij të yjeve? Sigurisht që jo. Megjithëse shenjat tona të zodiakut mund të tregojnë shumë për ne, jo të gjithë pajtohen me çdo tipar të njohur të shenjës nën të cilën janë. Jeta do të ishte shumë e mërzitshme nëse do të kishte vetëm 12 lloje personaliteti. Për të mos përmendur që ne jemi të ndikuar nga shumë më tepër sesa thjesht shenja jonë kryesore e diellit./xing.al