21 Gusht 2018, 20:07

Horrible / Gjiko and Elita Rudi cancel the wedding, that's what happened

E tmerrshme/ Gjiko dhe Elita Rudi anulojnë dasmën, ja çfarë ka ndodhur

XING

E tmerrshme/ Gjiko dhe Elita Rudi anulojnë dasmën, ja

Elita Rudi dhe Gjiko kanë qenë këto ditë çifti më i komentuar në media për shkak të lajmit se ata më 23 gusht do e kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë. Mirëpo dy ditë para dasmës, "Indeksonline" ka mësuar se çifti e ka anulluar.

E tmerrshme/ Gjiko dhe Elita Rudi anulojnë dasmën, ja

Gjithashtu burime të sigurta thonë se Elita është shtatzënë pavarësisht se ajo nuk e ka konfirmuar akoma.

E tmerrshme/ Gjiko dhe Elita Rudi anulojnë dasmën, ja

Siç duket çifti ka vendosur ta bëjë dasmën në një moment më të qetë dhe larg zhurmës mediatike që është krijuar së fundmi.

E tmerrshme/ Gjiko dhe Elita Rudi anulojnë dasmën, ja