7 Qershor 2023, 23:28

'How badly you are dressed', Olta does not separate from Luiz even outside BBV

'Sa keq je veshur', Olta nuk i ndahet Luizit edhe jashtë BBV

XING

'Sa keq je veshur', Olta nuk i ndahet Luizit edhe jashtë BBV

Luizi e Olta shpesh konfliktoheshin me njëi-tjetrin gjatë qëndrimit në shtëpinë më të famshme. Por edhe jashtë BBV dyshja po shihen sërish bashkë dhe Olta nuk i ka ndalur ngacmimet.

Sot ajo ka postuar një foto krah Luizit dhe me humor i shkruan se ështëv eshur keq.

'Sa keq je veshur', Olta nuk i ndahet Luizit edhe jashtë BBV

“Shi sa keq je vesh ketu”, shkruan ajo.

Kujtojmë që Luizin dhe Oltën do i shohim bashkë në një film.