15 Gusht 2019, 15:11

How it was then and how it is now, Besi brings the picture of years ago

Foto para famës: Besi e tregon hapur çfarë ndryshimi ka bërë në fytyrë

XING

Foto para famës: Besi e tregon hapur çfarë ndryshimi ka

Aktori Bes Kallaku njihet nga publiku për transparencen që e karakterizon. Për Besin, ajo që është- është dhe nuk ka modifikime, gjithçka thuhet brenda kornizave të realitetit.

Foto para famës: Besi e tregon hapur çfarë ndryshimi ka

Së fundmi ai ka ndarë me ndjekësit e tij, të cilët e vlerësojnë shumë për sinqeritetin, një foto të disa viteve më parë.  Ne foto shkruan “Para se me rregullu dhëmbët dhe para se me u mbyll gjuetia.”

Foto para famës: Besi e tregon hapur çfarë ndryshimi ka

Me këtë foto, Besi edhe njëherë tjetër tregohet i hapur rreth vetes, pa u ndikuar nga paragjykimet ose dhe thjesht mendimet e të tjerëve.

Foto para famës: Besi e tregon hapur çfarë ndryshimi ka

Foto para famës: Besi e tregon hapur çfarë ndryshimi ka

Foto para famës: Besi e tregon hapur çfarë ndryshimi ka

Foto para famës: Besi e tregon hapur çfarë ndryshimi ka