17 Qershor 2023, 10:26

'How much I cried...', only young mothers understand the condition of Eni Koçi

'Sa kam qarë…', vetëm nënat e reja e kuptojnë gjendjen e Eni Koçit

XING

'Sa kam qarë…', vetëm nënat e reja e

Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj janë nisur në udhëtim. Çifti ka udhëtuar drejt Amsterdamit, ku ndodhet edhe motra e Enit, Greta. Mirëpo Eni nuk e ka përjetuar dhe aq mirë këtë udhëtim pasi iu desh të qëndrojë larg të voglës së saj, Adeas.

Këngëtarja ka bërë një postim në Instagram story ku tregon se ka qarë para udhëtimit.

“Unë kur e mendoj sa kam qarë që do udhëtoj pa Adean”, shkruan Eni.

'Sa kam qarë…', vetëm nënat e reja e

'Sa kam qarë…', vetëm nënat e reja e