26 Qershor 2023, 11:05

How much she has grown: Marina appears with her daughter, Marget

Sa është rritur: Marina shfaqet me vajzën, Marget

XING

Sa është rritur: Marina shfaqet me vajzën, Marget

Në nëntor 2021, Marina Vjollca dhe Getoar Selimi u bënë prindër për herë të parë me ardhjen në jetë të Marget. Çifti gjatë kësaj kohe është kujdesur të mos e ekspozojë shumë të voglën në rrjete sociale.

Sa është rritur: Marina shfaqet me vajzën, Marget

Megjithatë sot Marina ka postuar një seri fotosh nga pushimet dhe mes tyre ka edhe disa foto me Margetin, e cila duket se po rritet shumë shpejt.

Sa është rritur: Marina shfaqet me vajzën, Marget