21 Gusht 2018, 10:27

Hoxha closes the mosque, leaves believers out on the day of Kurban Bajram

Hoxha mbyll xhaminë, i lë besimtarët jashtë në ditën e Kurban Bajramit

XING

Hoxha mbyll xhaminë, i lë besimtarët jashtë në

Ditën e sotme besimtarët myslimanë festojnë Kurban Bajramin dhe shumë prej tyre janë nisur në orët e para të mëngjesit për tu falur në xhami. Mirëpo, një ngjarje jo fort e këndshme ka ndodhur në xhaminë e fshatit Golaj në Has.

Besmtarët kanë mbetur jashtë dyerve të xhamisë dhe kanë raportuar për 'Joq' me një mesazh dhe foto të situatës delikate.

Hoxha mbyll xhaminë, i lë besimtarët jashtë në

"Mirëmëngjesi JOQ! Ju lutem publikojini këto foto që t’i shohë i gjithë komuniteti mysliman shqiptar, se si pleq e të rinj po presin të falen për Bajram dhe nuk erdhi asnjë hoxhë. Jemi në fshatin Golaj, Has dhe përveçse nuk erdhi asnjë hoxhë edhe dera është e mbyllur me dry.”

Hoxha mbyll xhaminë, i lë besimtarët jashtë në