25 Qershor 2023, 10:06

'I am a simple boy, while Olta...', Luizi reveals details from the film 'In the framework of love'

'Unë jam një djalë i thjeshtë, ndërsa Olta...', Luizi zbulon detaje nga filmi 'Në kuadër të dashurisë'

XING

'Unë jam një djalë i thjeshtë, ndërsa

Në një intervistë të dhënë së fundmi për Meriton Mjekiqin, Luizi ka folur dhe për filmin "Në kuadër të dashurisë" që do të nisë së shpejti në Top Channel dhe ku ai është në rol protagonist me Olta Gixharin.

Ai ka treguar disa detaje nga skenari i filmit dhe se xhirimet do të përfundojnë me datë 15 Korrik.

“Filmi është komedi. Besoj se do të pritet mirë. Unë jam një djalë i thjeshtë që bën një punë normale, kurse familja e nuses janë të ashtuquajturit familja elitë, model. Kështu unë kam një mosbarazi me to dhe kjo bëhet shkak që të ndahem. Xhirimet kanë filluar dhe do të përfundojnë me 15 korrik", ka zbuluar Luizi.

'Unë jam një djalë i thjeshtë, ndërsa