2 Qershor 2023, 23:49

"I am prejudiced because of my beauty", Jhesika Berberi tells about the difficulties encountered in America

'Më paragjykojnë prej bukurisë”, Xhesika Berberi tregon vështirësitë e hasura në Amerikë

XING

'Më paragjykojnë prej bukurisë”, Xhesika Berberi

Xhesika Berberi, e cila jeton prej vitesh në Amerikë, ishte mbrëmjen e sotme e ftuar në emisionin në "Kurthin e Piter Pan". Gjatë intervistës, modelja ka treguar se të qenurit e bukur nuk e ka ndihmuar në biznes.

'Më paragjykojnë prej bukurisë”, Xhesika Berberi

Ajo ka shtuar se ka marrë shumë paragjykime pasi njerëzit mendojnë se "kur je e bukur nuk je e aftë për biznes".

'Më paragjykojnë prej bukurisë”, Xhesika Berberi

“Bukuria nuk më ka ndihmuar në biznes. Kjo ndodh sepse më paragjykojnë shumë njerëzit. Mendojnë që je e bukur dhe nuk je e aftë për biznes. Të paragjykojnë shumë", është shprehur Xhesika.

'Më paragjykojnë prej bukurisë”, Xhesika Berberi